Iso-Paint Lauvic (Kampenhout), hoogstaand vakmanschap in isolatie- en schilderwerken

 

Wie is zaakvoerder St├ęphane?

Zaakvoerder Stéphane van Iso-Paint Lauvic heeft een hart voor uw woning – maar ook voor onze planeet. Hij is erkend energieadviseur voor isolatie en helpt u zo de ecologische voetafdruk van uw huis te verkleinen.

 

Isoleren is niet alleen een passie voor Stéphane, maar ook een vak dat hij tot in de puntjes wilt verfijnen. Milieuvriendelijke oplossingen werken immers het best als ze hand in hand gaan met een klantvriendelijke en positieve service. Om dat te bereiken, zette hij in 2016, na het behalen van zijn VCA-certificaat, de stap naar een eigen, duurzaam bedrijf.

 

Hebt u vragen of wilt u een gratis offerte aanvragen? Contacteer ons nu!

Iso-Paint Lauvic, waar groen alles kleur geeft

Iso-Paint Lauvic voert efficiënte isolatiewerken uit in Brussel en Vlaams-Brabant – zowel bij renovatieprojecten als nieuwbouwwoningen.

 

Ons team heeft niet enkel oog voor de doeltreffendheid van uw isolatie. We zorgen ook voor een verfijnde afwerking op maat, met hoogwaardige schilderwerken die perfect in uw interieur passen. Zo koppelen we een groene aanpak aan een kleurrijke leefomgeving.

Onze service, even verzorgd als onze werken

Kwaliteit is bij Iso-Paint Lauvic geen loos begrip. We bestuderen uw woning grondig, zodat we isolatiemethoden kunnen adviseren die uw budget én het milieu het grootste voordeel opleveren.

 

We kiezen enkel voor de beste materialen, die we nauwkeurig plaatsen en afwerken. U geniet van een betrouwbare samenwerking, met gemotiveerde vakmensen die uw wensen steeds op de eerste plaats zetten.

 

Iso-Paint Lauvic staat garant voor:

  • een stipte aanpak
  • een hoge kwaliteit
  • een flexibele service
  • een vlotte bereikbaarheid
  • een correcte prijs

Schilderwerken voor uw interieur, impregneren van uw gevel

De schoonheid van uw interieur staat of valt met de afwerking van uw binnenmuren. Ons team zorgt voor secure schilderwerken met verven van gerenommeerde fabrikanten. We streven steeds naar perfectie – en dat merkt u. Egale volvlakken, levendige tinten én professioneel kleuradvies zorgen steevast voor tevreden klanten.

 

We beschikken eveneens over de expertise om uw buitenmuren of gevels te impregneren. Zo houdt u vocht doeltreffend buiten en verhoogt u de levensduur van uw woning.